• Aforizma ( 2 )
 • Antologji ( 3 )
 • Autorë klasikë ( 30 )
 • Biografi ( 3 )
 • Dramë dhe komedi ( 4 )
 • Ese ( 2 )
 • Filozofi ( 9 )
 • Filozofi, Sociologji, Psikologji ( 25 )
 • Fjalorë ( 3 )
 • Histori ( 41 )
 • Letersi e huaj ( 137 )
 • Letërsi për fëmijë ( 96 )
 • Letërsi shqipe ( 44 )
 • libra historikë ( 31 )
 • Memuaristikë ( 1 )
 • Metoda te gjuheve te huaja ( 16 )
 • mm Publications ( 62 )
 • Pearson Longman ( 66 )
 • Poezi dhe poema ( 6 )
 • Poezi dhe poema ( 2 )
 • Psikologji ( 15 )
 • Roman ( 58 )
 • Romancë ( 9 )
 • Romane ( 4 )
 • Romane historikë ( 4 )
 • Sociologji ( 1 )
 • Të ndryshme ( 14 )
 • Tekste Shkollore ( 27 )
 • Tregime dhe novela ( 7 )
 • Triller ( 1 )
 • Vepra të zgjedhura ( 1 )
Letërsi e huaj
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
3.00 out of 5 based on 1 customer rating
Vrapuesi i labirintit by: James Dashner 1000 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
Prova e djegies by: James Dashner 1000 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Pas teje by: Jojo Moyes 1200 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
4.50 out of 5 based on 2 customer ratings
Ku shkoi ajo by: Gayle Forman 1000 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
2.00 out of 5 based on 1 customer rating
Nëse do të qëndroj by: Gayle Forman 1000 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
2.00 out of 5 based on 2 customer ratings
Drita midis oqeaneve by: M. L. Stedman 1200 L
Të fundit
Letërsi shqipe
Read more [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Rrugëtim L
Read more [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Read more [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Pretenca L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
3.00 out of 5 based on 1 customer rating
S’di të hesht by: Faslli Haliti 1000 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
3.00 out of 5 based on 1 customer rating
Lamtumirë kapedanët e mi by: Faslli Haliti 1000 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
2.00 out of 5 based on 2 customer ratings
Poezitë më të bukura për dashurinë në të gjitha kohët by: Faslli Haliti 400 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
2.00 out of 5 based on 2 customer ratings
Para ikjes by: Faslli Haliti 600 L
Placeholder
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
3.00 out of 5 based on 2 customer ratings
Gjenocid i hirtë by: Roland Spahiu 500 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Fluturat by: Roland Spahiu 500 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Poezi by: Ervin Hysaj 500 L
Placeholder
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
3.00 out of 5 based on 1 customer rating
Anatomia e melankolisë sociale by: Xhevair Lleshi 1000 L
Romancë
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Dy jetë by: Danielle Steel 1200 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
2.50 out of 5 based on 2 customer ratings
Mrekullia e fajit by: Danielle Steel 900 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
4.00 out of 5 based on 3 customer ratings
Joshja e jugut by: Danielle Steel 1000 L
Autorë të njohur
 • Steven Lee Myers

 • No author avatar

  Richelle Mead

 • No author avatar

  Rëne Lëzhën

 • No author avatar

  Melissa Hill

 • No author avatar

  Ayn Rand

 • No author avatar

  Miguel de Servantes

 • No author avatar

  Edgar Allan Poe

 • No author avatar

  L.N Tolstoj

 • No author avatar

  Franz Kafka

 • No author avatar

  Erih Maria Remark