Author avatar
John Green

John Green ka lindur në vitin 1977 në Indianapolis, ku u kthye të jetojë sërish pas viteve që kaloi midis Floridës, Alabamës dhe Ilinoisit. Romani i tij “Duke kërkuar Alaskën” është fitues i çmimit “Michael Printz”. “Faji në yjet tanë” është një rast editorial i pashoq, që u ngjit në majat e renditjes ende pa parë dritën e botimit thjesht falë prenotimeve që vërshuan në blogun aq të vizituar të autorit.

Books by John Green
Other author