Author avatar
Laura Hillenbrand

Autorja amerikane Laura Hillenbrand ka lindur më 15 maj 1967. Dy librat e saj më të shitur janë: “An American Legend” dhe “Unbroken.”

Books by Laura Hillenbrand
Other author