Katedralja e Parisit

May 21, 2012 No Comments by

Faqe 416,

Çmimi 1000 lekë, 10 €

ISBN 99927-54-01-x

Perkthyer nga : Bujar Doko

Kryevepra e Hygoit të madh, një libër që jo vetëm të tërheq me fjalën e ndezur e të figurshme, por edhe me subjektin e jashtëzakonshëm. Një libër që për shumë vite e shekuj u bë model dhe i tillë ka për të mbetur kurdoherë… Ky liber eshte ne programin e letersise per shkollen e mesme.

Klasikët, Letërsi e Huaj, Slider, Viktor Hygo
Comments are closed.