Ese (2)

Showing all 2 results

Sort by:
 • img-book
  Profeti by: Kahil Gibran

  Kahil Gibran, artist, poet dhe filozof njihet në botë si autori i Profetit, një libër që kritika e ka konsideruar si guidë shpirtërore në të cilën çdokush mund të gjejë diçka për vetveten.

  Pesë celësat e mendimit të Gibranit:
  1- Të kesh ambicie për të kzistuar
  2- Të ëndërrosh jetën
  3- T’i përkasësh së ardhmes
  4- Të jesh i lidhur me universin
  5- Të duash vehten

  “Ka brenda meje një mik që më ngushëllon, sa herë që të këqijat më pushtojnë”.