Triller (1)

Showing the single result

 • img-book
  Bashkëshorti by: Dean Koontz

  -Ju keni afat deri të mërkurën në mesnatë.!
  -Kjo është një marrëzi. Ku t”i gjej unë dy milionë dollarë ?!

  -Ju do të gjeni nje rrugëzgjidhje.
  -Nuk është e mundur. Unë jam një kopshtar. Kam vetëm njëmijë dollarë në bankë.
  -Vetëm kështu do ta kuptoni se e kemi seriozisht… Shiko atë burrin që po kapërcen rrugën.
  Miçi ktheu kokën dhe pa një këmbësor, një burrë që shëtiste qenin e tij të ngadalshmëm. Tanimë kishin lënë pas gjysmën e bllokut të ndërtesave.
  Dita plot diell kishte shkëlqimin e porcelanit. Një e shtënë pushke theu qetësinë dhe shëtitësi i qenit ra përdhe i goditur në kokë.