• img-book

    Jojo Moyes

Categories: ,

Anija e nuseve

by: Jojo Moyes

Të vetmit njerëz që i kanë të gjitha përgjigjet janë ato të cilët nuk janë përballur kurrë me pyetjet…

Meet the Author
avatar-author
Jojo Moyes Ka punuar për gazetën "Indipendent" për dhjetë vjet, para se të largohej për t'iu kushtuar shkrimit me kohë të plotë. Romanet e saj te mëparshme janë pritur shumë mirë nga kritika dhe përfshijnë titujt: "The ship of brides", " After you" dhe libri i fundit qe ka fituar dhe çmime, "Me before you" i cili është botuar në shqip (2012) dhe është pritur mirë nga lexuesi. Tani se fundmi vjen me dy libra te rinj ne shqip, "Letra e fundit nga i dashuri yt" dhe "Vajza qe le pas".
Books of Jojo Moyes
About This Book
Overview

Të vetmit njerëz që i kanë të gjitha përgjigjet janë ato të cilët nuk janë përballur kurrë me pyetjet…