• Danielle Steel

Categories: ,

Dy jetë

nga: Danielle Steel

“Dy jetë” ngre lart shpirtin e njeriut, i cili jeton dhe gjen dritësim në botën reale. Një njeri i fortë e me zemër të madhe përjeton thellë edhe një realitet të tejshkuar, thurur me mjaft elegancë e përsosmëri me jetën e përditshme”
New York Times

1200 lekë

Njihu me autorin
images
Danielle Steel njhet si një nga shkrimtaret më popullore të botës me mbi 750 milionë kopje të shitura të romaneve të saj.
Libra të Danielle Steel
hotel vandome

dy jete_daniell steel

,

Dy jetë 2012
Madhâria e saj

,

danielle steel_aksidenti

,

Aksidenti 2012
Balloja

,

cover mekatet e nenes - danielle steel

Print

,

Ethet e zemrâs

,

Motrat

,

Pamje e përgjithshme

“Dy jetë” një nga romanet më të bukur e më të lexuar të Danielle Steel, kësaj mrekullie që ka pushtuar zemrat e miliona njerëzve, miliona grave, kudo në botë. “Dy jetë” është një libër , si të gjitha veprat e shkrimtares së madhe amerikane, që të mbërthen e nuk lëshohet nga dora, që lexohet me një frymë. Dy jetë paralele, njëra e ditëve tona dhe tjetra në histori, të ngërthyera bukur e me art, gjejnë mrekullisht jehonë në zemrën e secilit lexues dhe ndezin aty pasione të madha e një joshje të magjishme.

“Jeta është e bukur, e përsosur. Jeta është e tmerrshme dhe do të duhet një kohë mrekullisht e gjatë për t’u latuar e për të ardhur me elegancë e përkryerje në formën e saj më të mirë, si tek “Dy jetë” të Steel.
Jeta është dritë magjike. Por jeta është edhe errësirë e dritësuar, si në një ag kur sapo cel, apo në një muzg që depërton në qenien e kujtdo.
Jeta është kuptim i lartë.
Jeta, megjithatë kthehet në një mocal me ujë të ndenjur… Të gjitha këto do t’i gjeni në magjinë e Danielle Steel që shkruan thjesht, por brenda një metafore të madhe e të fuqishme dhe po aq bindshëm rreth emocioneve universale njerëzore”

Publishers Weekly

“Dy jetë”

Akoma asnjë vlerësim.