• img-book

    Danielle Steel

Category:

Fitimtarët

by: Danielle Steel

Romani i ri i Danielle Steel është në vazhdën konsekuente të trajtimit të subjekteve prej shkrimtares. Ajo përfshin në fokus një rreth personazhesh bashkë me tiparet dhe karakteristikat e tyre. Vizaton portretet, përmbledh botën e tyre të brendshme dhe «arratiset» bashkë me ta në fatin e tyre. Ndodh edhe kështu, si me këtë roman: pas ngjarjes së madhe e mjaft të tensionuar, bashkohen fatet në fillim të rrugës, shtrohet «traseja» e re e së mëtejshmes që do të përshkohet, vizatohen motivet dhe tendencat drejt ditëve që vijnë, ndërkohë që do të luhet edhe melodia e përbashkët me personazhet e tjerë. Në romanin «Fitimtarët» ndizen dritat e alarmit që në fillim, pa e bërë të gjatë. Billit dhe së bijës, Lilit, i ka ndodhur ajo që askujt s’duhej t’i ndodhte, e për këtë askush nuk dëshironte kurrgjë të keqe, madje edhe ajo që mbyll rrethin vicioz të fatkeqësive, Xhesi, neurokirurgia e mrekullueshme, që përfshihet rrëmbimshëm në vorbullën e ngjarjeve, fill kur kryente një operacion tejet të rëndësishëm, duke krijuar një atmosferë jo vetëm ngacmuese, por edhe bindëse, sepse do të jenë bazamenti që do ta mbajë ngrehur strukturat e godinës me emrinroman…

Danielle Steel është gjithnjë e freskët për
shkak të prirjes ndaj historive të sotme… Gërshetimi
i një kërkimi të hollësishëm me aftësinë
për të krijuar karaktere të besueshme i
bën shumë tërheqëse shkrimet e saj.
Newark Star-Ledger

Meet the Author
avatar-author
Danielle Steel njhet si një nga shkrimtaret më popullore të botës me mbi 750 milionë kopje të shitura të romaneve të saj.
Books of Danielle Steel
About This Book
Overview

Romani i ri i Danielle Steel është në vazhdën konsekuente të trajtimit të subjekteve prej shkrimtares. Ajo përfshin në fokus një rreth personazhesh bashkë me tiparet dhe karakteristikat e tyre. Vizaton portretet, përmbledh botën e tyre të brendshme dhe «arratiset» bashkë me ta në fatin e tyre. Ndodh edhe kështu, si me këtë roman: pas ngjarjes së madhe e mjaft të tensionuar, bashkohen fatet në fillim të rrugës, shtrohet «traseja» e re e së mëtejshmes që do të përshkohet, vizatohen motivet dhe tendencat drejt ditëve që vijnë, ndërkohë që do të luhet edhe melodia e përbashkët me personazhet e tjerë. Në romanin «Fitimtarët» ndizen dritat e alarmit që në fillim, pa e bërë të gjatë. Billit dhe së bijës, Lilit, i ka ndodhur ajo që askujt s’duhej t’i ndodhte, e për këtë askush nuk dëshironte kurrgjë të keqe, madje edhe ajo që mbyll rrethin vicioz të fatkeqësive, Xhesi, neurokirurgia e mrekullueshme, që përfshihet rrëmbimshëm në vorbullën e ngjarjeve, fill kur kryente një operacion tejet të rëndësishëm, duke krijuar një atmosferë jo vetëm ngacmuese, por edhe bindëse, sepse do të jenë bazamenti që do ta mbajë ngrehur strukturat e godinës me emrinroman…

Danielle Steel është gjithnjë e freskët për
shkak të prirjes ndaj historive të sotme… Gërshetimi
i një kërkimi të hollësishëm me aftësinë
për të krijuar karaktere të besueshme i
bën shumë tërheqëse shkrimet e saj.
Newark Star-Ledger