• img-book

    Laura Hillenbrand

Category:

I pathyeshmi

by: Laura Hillenbrand

Botuar për herë të parë, “I pathyeshmi” është një testament i paharrueshëm i qëndrueshmërisë së mendjes njerëzore, trupit dhe shpirtit, sjellë me aq gjallëri nga autorja Laura Hillenbrand. Pjesëmarrës në listën e librave të vitit të revistës “Time”. Fitues i një çmimi për librat biografikë më të mirë.

“Jashtëzakonisht prekës… një epikë e fuqishme mbijetese.”
The Wall Street Journal.

“Histori si kjo gjen një në një miliard.
I mrekullueshëm, i paharrueshëm, drithërues dhe frymëzues.”
New York.
“Mahnitës… Shkrimi i Hillenbrandit është tepër kinematik, ngjarjet e përshkruara aq të pabesueshme sa nuk guxon të ngresh sytë nga faqja.
People.
“Një histori e shkruar me mjeshtëri për një jetë të jashtëzakonshme.”
The Washingtonian Post.

“Ambicioz dhe i fuqishëm… një rrëfim mahnitës dhe një libër që të frymëzon.”
The New York Times Book Review.

Meet the Author
avatar-author
Autorja amerikane Laura Hillenbrand ka lindur më 15 maj 1967. Dy librat e saj më të shitur janë: "An American Legend" dhe "Unbroken."
Books of Laura Hillenbrand
About This Book
Overview

Botuar për herë të parë, “I pathyeshmi” është një testament i paharrueshëm i qëndrueshmërisë së mendjes njerëzore, trupit dhe shpirtit, sjellë me aq gjallëri nga autorja Laura Hillenbrand. Pjesëmarrës në listën e librave të vitit të revistës “Time”. Fitues i një çmimi për librat biografikë më të mirë.

“Jashtëzakonisht prekës… një epikë e fuqishme mbijetese.”
The Wall Street Journal.

“Histori si kjo gjen një në një miliard.
I mrekullueshëm, i paharrueshëm, drithërues dhe frymëzues.”
New York.
“Mahnitës… Shkrimi i Hillenbrandit është tepër kinematik, ngjarjet e përshkruara aq të pabesueshme sa nuk guxon të ngresh sytë nga faqja.
People.
“Një histori e shkruar me mjeshtëri për një jetë të jashtëzakonshme.”
The Washingtonian Post.

“Ambicioz dhe i fuqishëm… një rrëfim mahnitës dhe një libër që të frymëzon.”
The New York Times Book Review.

“I pathyeshmi”

There are no reviews yet.