• img-book

    Gayle Forman

Category:

Ku shkoi ajo

by: Gayle Forman
4.50 out of 5 based on 2 customer ratings
2 customer reviews

“Personazhet dhe romanca e këtij libri do të zgjojnë interesin e lexuesve, saqë ata do të largohen nga realiteti e do të përqafojnë menjëherë botën e fantazisë. Fansat e novelës së parë të jashtëzakonshme nuk do të rreshtin së lexuari, vazhdimin e saj.”
School Library Journal

“Forman vazhdon librin e saj bestseller me një histori që përcjell po ato emocione, në mos të fuqishme, duke e vendosur ngjarjen tre vite më pas dhe këtë rradhë ajo nuk do të rrëfehet nga Mia, por nga ish i dashuri i saj, Adam.”
Publishers Weekly

“Në vazhdimin mbresëlënës të “Nëse do të qëndroj”, historia e Mias dhe e Adamit e rrëfyer brenda 24 orëve, do ti mbajë lexuesit shtrënguar në çdo çast duke e lexuar atë me një frymë.”
Kirkus Reviews

“Një vazhdim i mrekullueshëm, i shkruar bukur dhe me personazhe të cilat do t ‘ju hyjnë menjëherë në zemër.”
Want to Read That.

Meet the Author
avatar-author
Gayle Forman është autore amerikane shumë e njohur për romanin e saj "Nëse do të qëndroj" i cili u bë dhe film me të njëjtin nam.
Books of Gayle Forman
About This Book
Overview

“Personazhet dhe romanca e këtij libri do të zgjojnë interesin e lexuesve, saqë ata do të largohen nga realiteti e do të përqafojnë menjëherë botën e fantazisë. Fansat e novelës së parë të jashtëzakonshme nuk do të rreshtin së lexuari, vazhdimin e saj.”
School Library Journal

“Forman vazhdon librin e saj bestseller me një histori që përcjell po ato emocione, në mos të fuqishme, duke e vendosur ngjarjen tre vite më pas dhe këtë rradhë ajo nuk do të rrëfehet nga Mia, por nga ish i dashuri i saj, Adam.”
Publishers Weekly

“Në vazhdimin mbresëlënës të “Nëse do të qëndroj”, historia e Mias dhe e Adamit e rrëfyer brenda 24 orëve, do ti mbajë lexuesit shtrënguar në çdo çast duke e lexuar atë me një frymë.”
Kirkus Reviews

“Një vazhdim i mrekullueshëm, i shkruar bukur dhe me personazhe të cilat do t ‘ju hyjnë menjëherë në zemër.”
Want to Read That.

  1. Rated 5 out of 5

    Ky liber me permbajtjen qe e keni shkruar me la nje pershtypje te madhe sa që dua ta blei dhe ta lexoi menjëher

  2. Rated 4 out of 5

    Поехали в отпуск, и занемог малыш, а деньжат капля. Без усилий оформили ссуду онлайн, на карту пришли наличные моментально.Вернули через недельку уже дома. Никаких справок либо поручителей. Нужен только мобильный телефон и кредитка с которой можно снять всю сумму через несколько минут после одобрения заявки.
    Выручали подобные живые финансы и соседей, когда сыну необходимо было срочно проплатить сессию. Ни одному человеку не надо толковать, унижаться и вымаливать. Лично подбираешь сумму и время отдачи. [url=https://goo.gl/HQvoPM]Рекомендую абсолютно всем[/url], кто очутился в трудной ситуации.