• img-book

    James Dashner

Category:

Kura e vdekjes

by: James Dashner
Meet the Author
avatar-author
Librat e Dashner-it janë shkruar për adoleshentët e rinj. Puna e tij është zakonisht brenda zhanrit të aventurës, mbijetesës, si dhe ndërthurjen mes fikshënit dhe shkencës.
Books of James Dashner
About This Book