• img-book

    Jojo Moyes

Category:

Një plus një

by: Jojo Moyes

Një tjetër hit … një histori moderne dashurie e shkruar bukur nga autorja britanike më e mirë bashkëkohore, Jojo Moyes. Një romancë e ngrohtë ku Ju do të qeshni, do të qani dhe kur të shfletoni faqen e fundit do të donit të nisnit sërish nga e para
…Një histori e papritur dashurie, një udhëtim tragjik dhe drama e një familjeje të thjeshtë, gjithçka e mbështjellë me përshkrime plot dritë dhe ndjenjë të shkëlqyer. Jojo Moyes ka triumfuar sërish.
Një romancë joshëse e pazakontë, një lidhje e pazakontë mes dy shpirtrave të humbur në rrethanat më të vështira të jetës.Një libër i populluar me karaktere të mrekullueshme, që të bën të ndjehesh mirë.
Një rrëfim vërtet i bukur, tërheqës, interesant i ditëve tona.Realizëm, figuracion fin, personazhe që të mbeten në mendje, pak trishtim, emocione dhe vërtetësi psikologjike, kjo është vepra e fundit e Jojo Moyes.

Meet the Author
avatar-author
Jojo Moyes Ka punuar për gazetën "Indipendent" për dhjetë vjet, para se të largohej për t'iu kushtuar shkrimit me kohë të plotë. Romanet e saj te mëparshme janë pritur shumë mirë nga kritika dhe përfshijnë titujt: "The ship of brides", " After you" dhe libri i fundit qe ka fituar dhe çmime, "Me before you" i cili është botuar në shqip (2012) dhe është pritur mirë nga lexuesi. Tani se fundmi vjen me dy libra te rinj ne shqip, "Letra e fundit nga i dashuri yt" dhe "Vajza qe le pas".
Books of Jojo Moyes
About This Book
Overview

Një tjetër hit … një histori moderne dashurie e shkruar bukur nga autorja britanike më e mirë bashkëkohore, Jojo Moyes. Një romancë e ngrohtë ku Ju do të qeshni, do të qani dhe kur të shfletoni faqen e fundit do të donit të nisnit sërish nga e para
…Një histori e papritur dashurie, një udhëtim tragjik dhe drama e një familjeje të thjeshtë, gjithçka e mbështjellë me përshkrime plot dritë dhe ndjenjë të shkëlqyer. Jojo Moyes ka triumfuar sërish.
Një romancë joshëse e pazakontë, një lidhje e pazakontë mes dy shpirtrave të humbur në rrethanat më të vështira të jetës.Një libër i populluar me karaktere të mrekullueshme, që të bën të ndjehesh mirë.
Një rrëfim vërtet i bukur, tërheqës, interesant i ditëve tona.Realizëm, figuracion fin, personazhe që të mbeten në mendje, pak trishtim, emocione dhe vërtetësi psikologjike, kjo është vepra e fundit e Jojo Moyes.