• img-book

    Jojo Moyes

Category:

Pas teje

by: Jojo Moyes

Dashuria e vjetër kërkëllin gjëmshëm sikur t’i ketë ditët e numëruara dhe
bashkon duart si për t’ia nisur një lutjeje. Sytë e dashurisë së vjetër që e mban
personazhin kryesor të lodhur e të shoqëruar me një grimë dritë vetëtitëse,
që lëbyr si përmes një mjegulle. Sytë e saj janë tejet të vëmendshëm e kërkues
madje gjer në një mani bezdisëse. Duket se kemi një simfoni Bethoveniane,
përmes peripecive dhe dashurisë, gjetjes së vetvetes, e përvuajtur, me goditjet e
fatit që s’e përkulin, as e thyejnë…

Meet the Author
avatar-author
Jojo Moyes Ka punuar për gazetën "Indipendent" për dhjetë vjet, para se të largohej për t'iu kushtuar shkrimit me kohë të plotë. Romanet e saj te mëparshme janë pritur shumë mirë nga kritika dhe përfshijnë titujt: "The ship of brides", " After you" dhe libri i fundit qe ka fituar dhe çmime, "Me before you" i cili është botuar në shqip (2012) dhe është pritur mirë nga lexuesi. Tani se fundmi vjen me dy libra te rinj ne shqip, "Letra e fundit nga i dashuri yt" dhe "Vajza qe le pas".
Books of Jojo Moyes
About This Book
Overview

Dashuria e vjetër kërkëllin gjëmshëm sikur t’i ketë ditët e numëruara dhe
bashkon duart si për t’ia nisur një lutjeje. Sytë e dashurisë së vjetër që e mban
personazhin kryesor të lodhur e të shoqëruar me një grimë dritë vetëtitëse,
që lëbyr si përmes një mjegulle. Sytë e saj janë tejet të vëmendshëm e kërkues
madje gjer në një mani bezdisëse. Duket se kemi një simfoni Bethoveniane,
përmes peripecive dhe dashurisë, gjetjes së vetvetes, e përvuajtur, me goditjet e
fatit që s’e përkulin, as e thyejnë…