• img-book

    James Dashner

Category:

Prova e djegies

by: James Dashner
5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
2 customer reviews

Autori i njohur James Dashner vjen në shqip nga UEGEN me librin e dytë nga seria e “Maze Runner”, “PROVA E DJEGIES” (The Scorch Trials).

Meet the Author
avatar-author
Librat e Dashner-it janë shkruar për adoleshentët e rinj. Puna e tij është zakonisht brenda zhanrit të aventurës, mbijetesës, si dhe ndërthurjen mes fikshënit dhe shkencës.
Books of James Dashner
About This Book
Overview

Autori i njohur James Dashner vjen në shqip nga UEGEN me librin e dytë nga seria e “Maze Runner”, “PROVA E DJEGIES” (The Scorch Trials).

  1. Rated 5 out of 5

    Jam shumë e lumtur qe u botua libri i dyte! Me zor kam pritur. Ju falenderoj Uegen! Jeni më të miret. Paçi fat me librin tjeter(“the death cure”)

  2. Rated 5 out of 5

    seria eshte super.e kam lexuar vrapuesin e labirintit dhe po pres proven e djegies.Dhe ju lutem botojeni sa me shpejt The death cure(kura e vdekjes)Une dhe miqte e mi po e presim me padurim