• Aforizma ( 2 )
 • Antologji ( 3 )
 • Autorë klasikë ( 40 )
 • Biografi ( 6 )
 • Dramë dhe komedi ( 4 )
 • Ese ( 2 )
 • Filozofi ( 10 )
 • Filozofi, Sociologji, Psikologji ( 28 )
 • Fjalorë ( 3 )
 • Histori ( 36 )
 • Letersi e huaj ( 142 )
 • Letërsi për fëmijë ( 74 )
 • Letërsi shqipe ( 37 )
 • libra historikë ( 26 )
 • Memuaristikë ( 1 )
 • Metoda te gjuheve te huaja ( 15 )
 • mm Publications ( 73 )
 • Pearson Longman ( 70 )
 • Poezi dhe poema ( 5 )
 • Poezi dhe poema ( 2 )
 • Psikologji ( 15 )
 • Roman ( 56 )
 • Romancë ( 9 )
 • Romane ( 1 )
 • Romane historikë ( 3 )
 • Sociologji ( 2 )
 • Të ndryshme ( 14 )
 • Tekste Shkollore ( 22 )
 • Tregime dhe novela ( 5 )
 • Triller ( 1 )
 • Uncategorized ( 6 )
 • Vepra të zgjedhura ( 1 )
Letërsi e huaj
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Fangirl by: Rainbow Rowell 1200 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Turpi by: Emil Zola 1200 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Kali valltar by: Jojo Moyes 1200 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
19 minuta by: JODI PICOULT 1200 L
Letërsi shqipe
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
2.42 out of 5 based on 952 customer ratings
Introdukta by: Fan S. Noli 300 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Album by: Fan S. Noli 500 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Hanko Hala by: Ali Asllani 300 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Rrugëtim 1000 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Emra në zgrip 1000 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Pretenca 1000 L
Romancë
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
3.00 out of 5 based on 1 customer rating
Dy jetë by: Danielle Steel 1200 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Bungalow by: Danielle Steel 1200 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
2.50 out of 5 based on 2 customer ratings
Mrekullia e fajit by: Danielle Steel 1200 L
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
Add to cart [yith_wcwl_add_to_wishlist]
4.00 out of 5 based on 3 customer ratings
Joshja e jugut by: Danielle Steel 1200 L
Autorë të njohur
 • No author avatar

  Rainbow Rowell

 • No author avatar

  Alkesandër Dyma

 • No author avatar

  F.M.Dostojevski

 • No author avatar

  A. P. Çehov

 • No author avatar

  L.N Tolstoj

 • No author avatar

  Friedrich Nietzsche

 • No author avatar

  William Shekspir

 • No author avatar

  Ernest Heminguej

 • No author avatar

  Honore de Balzak

 • No author avatar

  Anatole France